Huuhkajaliiga 2023
Julkaistu: 21.01.2023 12.45

Huuhkajaliiga 2023

19.1.23. P10 joukkue tapasi toisensa keskiviikkoaamun lumisateessa Heteniityn kentän kupeessa muun Vuosaaren vielä nukkuessa ja matkasi minibussilla kohti Järvenpäätä ja Huuhkajaliigan ensimmäisiä pelejä. Matkaan lähti päävalmentaja Ciro Mautone, huoltaja Milla Säikkö sekä videokuvaaja Jaakko Ikonen. Alkusarjan peleissä kohdattiin ensin GfIFK ja sitten LoPa. Näistä peleistä tuloksena oli yksi tasapeli ja kaksi yhden maalin tappiota joista toinen tuli rangaistuspotkusta. Sen jälkeen tuli kahden maalin voitto ja näin päädyttiin alkusarjassa toiseksi. Pelit olivat tasaisia ja joukkuepeli sujui meiltä hyvin, pystyimme pitämään pallonhallinnan. Perinteiseen P10 tapaan maalinteko oli vaikeaa hyvästä paikkojen rakentelusta huolimatta.

Sijoituspelissä NuPSia vastaan voitettiin ensimmäinen osaottelu maalilla ja toinen päättyi tiukan väännön jälkeen maalin tappioon. Sijoituspelin ratkaisu jäi jännittävään ja pitkään rangaistuspotkukilpailuun jonka Viikinkisoturit sitten voittivat. Huuhkajaliigassa P10 joukkueen pelit jatkuvat myöhemmin keväällä, 21.3.

Pelaajille pelit olivat mukava kokemus ja mahdollisuus päästä näin talven keskellä pelaamaan ison kentän pelejä uusia ja kovia vastustajajoukkueita vastaan sekä testata itseään tulevaa ykkösen piirisarjaa varten.

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi