Seuran uusi junioripäällikkö Shiro Karis
Julkaistu: 02.11.2022 14.01

Seuran uusi junioripäällikkö Shiro Karis

FC viikingeissa on aloittanut junioripäällikkö Shiro Karis. Hän toimii myös vastuvalmentajana P15 ja P13 -joukkueissa. Tässä hieman Shiron kertomaa:

Valmennusurani alkoi Gnistanissa vuonna 2014. Tätä ennen oma pelaamiseni päättyi loukkaantumisten takia vuonna 2004, ja pitkän tauon jälkeen siirryin valmennuspuolelle.

Olen valmentanut yhdeksän vuotta, joista seitsemän vuotta päätoimisesti. Olen ehtinyt valmentamaan monia eri ikäluokkia. Pisimpään (n. 5v) olen kuitenkin ollut vastuuvalmentajana kasvattamani 2009 ikäluokan kanssa.

Gnistanissa minulla on paljon hyviä kavereita, sekä kokemusta ja muistoja vuosien ajalta. Nyt on kuitenkin huippua saada uutta kokemusta ja haasteita oltuani samassa seurassa pitkän aikaa.

Valmentamisen ohella olen valmistunut liikuntaneuvojaksi Pajulahdessa. Valmentamisen lisäksi olen saanut opettajakokemusta, sillä olen toiminut viime vuonna alakoulun avustajana ja erityisopettajana Helsingissä. Palloliiton koulutuksia olen suorittanut UEFA-B tasolle asti.

Valmentajana olen positiivinen, innostava ja samalla vaativa. Joukkueellani on aina tarkat rajat ja säännöt, minkä tavoitteena on saada pelaajista koko potentiaali irti. Valmentamisessa pidän eniten siitä, että näen pelaajien kehityksen ja onnistumiset. Se antaa myös omaan valmentamiseen lisää motivaatiota ja iloa.

Koen, että päätös Viikkareihin siirtymisestä tuli juuri oikeaan aikaan, sillä tunnen seurasta paljon hyviä valmentajia ja näkisin seuran olevan menossa oikeaan suuntaan. Olen ollut aiemmin myös Roberton (valmennuspäällikkö Nuccio) kanssa samassa työpaikassa, joten yhteistyö sujuu erittäin hyvin. Kaiken kaikkiaan minulla on tulevasta kaudesta Viikareissa tosi hyvä fiilis.

Tervetuloa Viikkareihin Shiro!

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi