P11 Akatemia, Eckerö Match Camp

Viikingit - IFK Stocksund Vit  5 - 0

Eckerö Halli

FC Viikingit miniakatemia - IFK Stocksund otteluraportti (Eckerö Match Camp)

FC Viinkingit miniakatemia kohtasi Eckerö Match Campin viimeisessä ottelussa ruotsalaisen IFK Stocksundin.

Bebe Malinen aloitti Viikinkien maalinteon kuuden peliminuutin kohdalla. Ottelun alusta alkaen oli selvää, että Viikingit tulee jyräämään ja vastustaja yrittää mitä pystyy. Joukkueiden tasoero oli liian suuri tässä ottelussa.

Viikingit siirtyy 2 - 0 johtoon 16. minuutin kohdalla Stefano Corsin purjehtiessa kentän läpi ja ampuessa tarkan laukauksen Stocksundin maalin alakulmaan.

Ensimmäisen puoliajan viimeisellä sekunnilla Viikingit hyökkää ja rangaistusalueelle pelataan sivuttaissyöttö, jonka Viikinkien Eliel Wacker painaa pömpeliin ja vie Viikkarit jo 3 - 0 johtoon.

Toiselle puoliajalle Viikingit tekee pelaajavaihtoja. Maaleja ei alkuun meinaa syntyä ja pelikään ei näytä kovin laadukkaallta. 32. minuutin kohdalla Viikinkien Maksim Sereda pääsee kuitenkin irti ja nakuttaa Viikinkien johdon jo 4 - 0 lukemiin.

Pari minuuttia ennen ottelun loppua Faraz Jafarian purjehtii keskeltä läpi ja Stocksundin pelaaja vetää hänet rangaistusalueella takaapäin nurin. Faraz ampuu itse rangaistuslaukauksen, joka painuu laukojasta katsottuna vasempaan alakulmaan.

Viikingit päätti näin Eckerö Match Campin viiden ottelun sarjan viiteen voittoon. Joukkue oli jokaisessa ottelussa vastustajaansa edelllä teknisesti ja pelillisesti eikä jättänyt jossittelulle mitään sijaa.

Joukkue siirtyi ottelun jälkeen hotellille odottamaan laivan lähtöä takaisin Manner-Suomeen.