P11 Akatemia, P12 Liiga Etelä

Viikingit - FC Haka-j  6 - 1

Helsinki, Kontula TN A

FC Viikingit miniakatemia- FC Haka-j otteluraportti (P12 Liiga Etelä)

FC Viikingit miniakatemian (2011 synt.) toisessa P12 Liiga Etelän ottelussa tuli vastaan FC Haka-j Valkeakoskelta. Otteluareenana oli tällä kertaa poikkeuksellisesti Kontulan tekonurmi normaalisti Viikinkien kotikenttänä toimivan Vuosaaren Kartanon tekonurmen sijaan.

Viikkarit otti ottelun heti alussa haltuun ja jo neljännellä minuutilla rysähtää Hakan päässä. Viikinkien Stefano Corsi tekee vahvan nousun oikealta laidalta ja laukoo kohti maalia. Pallo pomppii lopulta maalivahdin torjunnasta Hakan omaan pelaajaan ja siitä verkkoon ja Viikingit 1 - 0 johtoon. Pöytäkirjoihin merkittiin lopulta maali omaksi maaliksi.

Viikinkien 2 - 0 osuma syntyy Eetu Lundqvistin jalasta. Bebe Malinen ja Leevi Asikainen pelaavat lyhyen kulman, josta pallo jauhetaan Eetulle kentän keskelle ja suora laukaus syötöstä tolpan kautta painuu säkkiin.

Viikingit niittaa kolmannen maalin 16. peliminuutin kohdalla. Mira Säikkö prässää Hakan puolustusta ja maalivahtia ja onnistuu lopulta katkomaan syötön ja laittamaan pallon lähes tyhjään maaliin.

Puoliajalle lähdettiin Viikinkien 3 - 0 johtoasemassa.

Toisella puoliajalla Viikingit jatkaa lujaa. Leevi Asikainen syöttää Miralle, jonka raju lähtönopeus on liikaa Hakan puolustajalle. Läpiajo keskeltä ja pallo alakulmaan 4 - 0 lukemiin.

Viikinkien viides maali lähtee Mativy Bilykin pitkästä pystysyötöstä, joka löytää Bebe Malisen ja Beben roikku maalivahdin yli tuo tilanteeksi jo 5 - 0.

Haka kaventaa 59. minuutilla tilanteeksi 5 - 1 kun Paulus Pasasen napakka vapaapotku painuu Viikinkien verkkoon.

Ottelun lopussa Viikinkien Eetu Lundqvist paukuttaa vielä keskeltä kovalla laukauksella pallon pömpeliin ja loppunumerot tauluun 6 - 1 Viikingeille.

Viikingit jatkaa näin P12 Liiga Etelää hyvässä voittoputkessa.