Viikingit - Hammarby TFF  4 - 0

Eckerö Halli

FC Viikingit miniakatemia - Hammarby TFF otteluraportti (Eckerö Match Camp)

FC Viikingit miniakatemia ja Hammarby TFF (Swe) kohtasivat Eckerö Match Campin iltaottelussa.

Viikingit tuli otteluun erinomaisella asenteella ja vain kolme minuuttia oli ehditty pelata kun Viikinkien Maksim Sereda katkaisee Hammarbyn maalivahdin syöttöyrityksen ja liruttaa pallon Hammarbyn maaliin. Maali meni täysin maalivahdin hölmöilyn piikkiin.

Vain minuutti edellisestä ehtii kulua ja Viikinkien korkea prässi pistää Hammarbyn puolustuksen ahtaalle. Viikinkien keskikenttä Stefano Corsin johdolla riistää pallon puolustajilta korkealla hyökkäysalueella ja Maksim niittaa jo ottelun toisen maalinsa.

13. minuutin kohdalla Viikingit rakentaa hienon hyökkäyksen ja Maksimin puhdas hattutemppu on tosiasiaa kun komea laukaus painuu Hammarbyn maalin alakulmaan.

Hammarby oli melkoisissa vaikeuksissa varsinkin omassa puolustuspäässään ja he eivät päässeet rakentamaan peliään kunnolla Viikkarien prässätessä kovaa ja ylhäältä päälle.

Ensimmäisen puoliajan lopussa Viikinkien kaukolaukaus osuu Hammarbyn puolustajan käteen ja tuomari viheltää rankkarin. Viikinkien Leevi Asikainen käy rokottamassa pisteeltä jo lukemiksi 4 – 0 ja Hammarbyn päät alkavat jo painua.

Ensimmäisen puoliajan viimeinen viisi minuuttia oli Viikingeiltä upeaa pallonhallintaa, turnauksen parasta tähän mennessä. Pallo liikkui pelaajalta toiselle ympäri kenttää ja Hammarby juoksi perässä. Taukolukemat olivat Viikinkien hyväksi 4 – 0.

Toisella puoliajalla peli hieman tasaantui mutta Viikingit piti edelleen ottelua hienosti hallussa. Hammarby ei saanut vaarallisia maalipaikkoja luotua koko ottelussa ensimmäistäkään.

Lopputulos Viikinkien voitto 4 – 0.