P11 Akatemia, Pojat D12 (2011) Elite

Valtti - Viikingit P11 Miniakatemia   0 - 4

Vantaa, Peakfin Arena B

Valtti - FC Viikingit miniakatemia otteluraportti (Winterliiga)

Winterliigan alkulohkojen kolmannen kierroksen ottelussa FC Viikingit miniakatemia kohtasi Itä-Helsingin paikalliskamppailussa "sillan toiselta puolelta" kotoisin olevan Valtin. Viikinkien ryhmästä puuttui tästä ottelusta iso nippu pelaajia sairastelujen ja muiden syiden takia.

Viikingit aloitti ottelun mukavasti ja sai ensimmäiseen viiteen minuuttiin pari kaukolaukausta Valtin maalille. Avausmaali syntyi 9. peliminuutin kohdalla. Stefano Corsi laukoo paristakympistä ja Valtin maalivahdin sylkemästä pallosta Bebe Malinen syöttää Leevi Asikaiselle, joka viimeistelee 1 - 0.

Heti edellisen maalin jälkeen Viikingit saa rangaistuspotkun, kun Leevi jyrätään rangaistusalueella selästä nurin Mira Säikön antaman pitkän sivurajaheiton jälkeen. Leevi ampuu pilkun itse varmasti oikeaan alakulmaan Valtin maalivahdin aavistaessa väärään kulmaan. Tämä maali sekä sen jälkeiset kulmalipputuuuletukset tallentui Viikinkien Instagramiin.

Viikingit siirtyy 3 - 0 johtoon viitisen minuuttia ennen ottelun loppua. Mira antaa pitkän läpisyötön oikealle laidalle Viikkarien uusimmalle tulokkaalle Eliel Wackerille, joka syöttää pallon keskelle Bebelle ja napakka laukaus maalin yläkulmaan yllättää Valtin maalivahdin.

Viikingit niittaa vielä kerran ja asettelee ottelun loppulukemiksi 4 - 0. Ensin Lauri Korhonen ja Akin Saritas syöttelevät omalla kenttäpuoliskolla. Akin näkee Pauli Vakulan vasemmalla reunalla vapaana ja laittaa tarkan syötön ylöspäin. Pauli siirtää pallon keskelle Olli Tuomiselle, jonka oikean jalan tarkka kaukolaukaus napsahtaa tolpan kautta maaliin.

Viikingit jatkoi näin Winterliigaa sarjan kärjessä tappioitta.