11
JOU
14.00
P11 Akatemia, Pojat D12 (2011) Elite

TuNL/P2011 - Viikingit P11 Miniakatemia   3 - 3

Vantaa, Peakfin Arena A

TuNL - FC Viikingit miniakatemia otteluraportti (Winterliiga)

Winterliigan neljännessä alkulohkon ottelussa FC Viikingit miniakatemia kohtasi Turusta saapnueen TuNL:n.

TuNL aloitti ottelun hurjasti ja heti ensimmäisestä hyökkäyksestä TuNL:n isokokoinen ja nopea hyökkääjä riistää pallon keskikentän tuntumassa ja juoksee itsensä yksin läpi ja laittaa pallon maata pitkin Viikinkien verkkoon.

Hei perään rytisee taas Viikinkien maalissa ja maali on lähes toisinto ensimmäisestä. TuNL:n sama kaveri juoksee jälleen itsensä läpi koko kentän ja tällä kertaa siirtää pallon toiselle hyökkääjälle joka pääsee yksin läpi boksiin ja helppoon viimeistelyyn ja tilanteeksi jo 2 - 0. Viikingit ei ollut selvästikään varautunut TuNL:n nopeisiin kärkipelaajiin ja puolustuslinja oli alussa liian ylhäällä.

Kahden salamamaalin jälkeen Viikingit sai ryhmänsä organisoitua paremmin. TuNL pääsi vielä pari kertaa yrittämään ennen kuin Viikingit kaventaa. Mira Säikkö laukoo kaukaa TuNL:n maalivahtia kohti ja pallo kimpoilee torjunnasta ulos. Viikinkien Bebe Malinen on ensimmäisenä kiinni irtopallossa ja ohjaa pallon maalin edestä sisään. Tilanteeksi kavennus 2 - 1.

Viikinkien 2 - 2 tasoitusmaali onkin sitten hienosti pelattu syöttökombinaatio. Ensin Viikinkien maalivahti Felix Blomqvist antaa maata pitkinkentän keskeltä tarkan pitkän syötön Bebelle hyökkäysalueelle, josta Bebe siirtää nopeasti Leeville, Leevi vasemmalle laidalle Miralle, Mira takaisin takaviistoon Leeville, ja siitä pallo suoraan syötöstä pussiin. TuNL:n puolustus pelataan niin sanotusti kebabkioskille.

Reilu 20 minuuttia on pelikellossa kun Leevi ja Bebe sahailevat pienillä syötöillä hyökkäyspäässä TuNL:n puolustuksen rikki ja Leevi painaa maalivahdin edestä Viikinkien 3 - 2 johtomaalin maalin oikeaan alakulmaan.

Ottelun viimeisellä minuutilla TuNL tulee kuitenkin vielä tasoihin, ehkä hieman kevyesti tuomitulla rangaistuspotkulla. Pilkku hienosti maalin yläkulmaan, ja loppunumeroiksi sitä kautta tasapeli 3 - 3. Näin Viikinkien upea nousu johtoon kahden maalin takaa-ajoasemasta sai hieman karvaan lopun ja ensimmäinen tasapeli Winterliigassa plakkariin sitä kautta.

Tilastot
TuNL/P2011

3 - 3

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi