P11 Akatemia, Pihlis Elite Cup

Viikingit - TuTo  2 - 0

Magnecit Areena. Lucina Hagmanin kuja 2, 00710 HKI

FC Viikingit miniakatemia - TuTo otteluraportti

FC Viikingit miniakatemia kohtasi Pihlis Cupin alkulohkon ottelussa TuTon Turusta. Pisteitä oli tästä ottelusta otettava, jotta jatkopaikka mitalipeleihin huomiselle olisi mahdollinen.

Joukkue oli edellisen heikommin menneen ottelun jälkeen koonnut tauolla hyvin itsensä ja keskittyminen oli korkealla tasolla.

Peli oli täysin Viikinkien hallussa alusta loppuun ja Viikkarit loi hyviä hyökkäyksiä yksi toisensa perään. Maalinteon tehottomuus taas vaivasi ottelun ensimmäiset 15 minuuttia eikä hyvistäkään paikoista laitettu sisään.

TuTo sai luotua loistopaikan kun oikealta laidalta hyökkääjä pääsee irtautumaan ja ampuu hienokseltaan vasemman alakulman ohi.

Viikingit loi lisää maalipaikkoja ja erikoistilanteita hyvistä paikoista. Vapaapotkut lauottiin yli ja ohi TuTon maalin.

Ottelun lopussa paine TuTon maalilla sen kuin kasvoi. Viikingeistä paistoi, että tästä ottelusta otetaan voitto vaikka väksiin.

Viikingit saa vapauttavan 1 - 0 maalin kun TuTon maalivahti torjuu Viikinkien kovan kaukolaukauksen ja reboundista Viikkarien Mira Säikkö laittaa pallon maaliin. TuTon veskari heittäytyy näyttävästi mutta ei voi mitään maalille.

Pari minuuttia edellisestä Viikingit murtautuu rangaistusalueelle ja Bebe Malinen kaadetaan voimalla.

Mies itse astelee pallon taakse "7,5-metriseen", ja pilkku vuorenvarmasti TuTon maaliin. Maalivahti aavistaa väärään kulmaan ja Viikingit siirtyy tällä osumalla 2 - 0 johtoon.

Maalin jäkeisistä tuuletuksista näkyi, että maali oli varsin vapauttava osuma Viikingeille.

Ottelussa pelattiin lopulta useita minuutteja lisäaikaa mutta taululle jäi lopulta Viikinkien 2 - 0 voitto.