FC Viikingit on solminut tulevalle kesälle mielenkiintoisen maalivahtisopimuksen, kun Tomi Honkaniemi on laittanut nimen paperiin Idän punaisten kanssa. Nuori 20-vuotias maalivahtilupaus on viimeksi edustanut Legirus Interiä, ja taustalla on myös vuosia HJK:n junioriorganisaatiossa. Idän punaisia Honkaniemi on edustanut B-juniori-ikäisenä ennen siirtoaan HJK:n riveihin.

Honkaniemi sai tulikasteensa Kakkosessa viime kauden kahdessa ottelussa Legirus Interin paidassa. Avausvoitto jäi vielä tällä tasolla ottamatta, sillä Honkaniemi pelasi ottelunsa vantaalaisten hieman vaikean loppukauden keskellä, ja joukkue hävisi kummankin pelin. Kokemusta Honkaniemellä on kuitenkin runsaasti A-ikäisten SM-tasolta ja Ykkösestä. Ensimmäinen harjoitusottelu Viikinkien paidassa FC Espoota vastaan oli myös lupauksia herättävä, kun Honkaniemi nappasi muutaman upean lähitorjunnan ja piti maalinsa puhtaana.

Tomi Honkaniemi on Viikinki-ikoni Teemu Honkaniemen veli, ja jos nuorukaista on hiukkaakaan vanhemman veljensä persoonallisuudella ja tyylillä siunattu, saattaa Valloittaja-katsomo piankin saada uuden suosikin. Veljekset pelaavat tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa samassa joukkueessa.