Viikinkien kauden viimeistä edellinen harjoituspeli vie Idän punaiset Kiffenin vieraaksi Pirkkolan tekonurmelle. Ottelu Mustia hurmureita vastaan pelataan lauantaina 7.4. klo 14:00 alkaen. Nousija HIFK/2:ta vastaan pelatun edellisen harjoituspelin jälkeen vaatimustason voisi ajatella nousevan taas hieman, kun vastassa on ennakkoon keskikastiin omassa lohkossaaan sijoittuva Kiffen. Edellisen kerran joukkueet olivat vastakkain tammikuun 21. kun Karim Jmaali iski kaksi maalia ja takasi Viikingeille voiton 2-0.

Voimakkaasti uudistunut ja nuorentunut Kiffen tähtää Kakkosen B-lohkossa oletettavasti keskikastin sijoille muutaman laatupelaajan voimin. Joukkue on saanut riveihinsä mm. Viikingeistäkin tutun Kron Rexhepin johtamaan hyökkäystään ja pitkään isossa roolissa Kultsussa pelanneen ja viime kaudella Ykkösenkin vauhtia Gnistanissa testanneen Valtteri Voutilaisen puolustuspäähän.

Viikingit täydensi edellisen harjoituspelin jälkeen rivejään laitapuolustaja Tomi Kurvisella, mutta tämän pelaaminen on vielä kyseenalaista loukkaantumisesta toipumisen vuoksi. Muita muutoksia Idän punaisten rinkiin ei ole viime viikkoina tullut, ja varsin tutun oloinen ryhmä Kiffeniä vastaan asettuneekin. Pitkään paluuta tehneen Joel Paatelaisenkin pelaaminen voi tulla jo kyseeseen.

Idän punaisille isoin kuntoon laitettava asia kauden alla on edelleenkin oma hyökkäyspeli, joka ei vielä HIFK/2:ta vastaankaan asettunut täysin uomiinsa. Puolustuksellisesti Viikingit on taas näyttänyt varsin tasapainoiselta. Palasten olisi hyvä loksahdella kohdilleen jo lauantaina, sillä Kiffen-pelin jälkeen on edessä enää kenraaliharjoitus Tampereella erittäin vahvan joukkueen tulevaksi kaudeksi koonnutta TPV:ja vastaan.

Ottelu Kiffen-Viikingit pelataan Pirkkolan kentällä lauantaina 7.4. klo 14:00