Viikingit on solminut jatkosopimuksen kärkimies Vincent Emekan kanssa. Emeka teki viime kaudella Viikingeille kaksi maalia viidessä Idän punaisten edustuksen riveissä pelatussa ottelussa. Maaleista toinen syntyi nousukarsintapelissä Klubi-04:n verkkoon. Kolmosen Spartakin riveissä Emeka iski peräti yksitoista kertaa kuudessatoista pelissä. Maalien lisäksi Emeka tuo Viikinkien yläkertaan lisää suoraviivaisuutta ja kamppailuvoimaa, joita otteluiden ratkaisuhetkillä voidaan kaivata.

Emeka on Kolmosen tasolla vakiintunut maalintekijä, sillä kolmella edellisellä kaudella maaleja on syntynyt Spartakin ja HIK:n riveissä yhteenä 45. Harppaus Kakkosen tasolle on kuitenkin vielä ottamatta, ja Emeka kyttääkin varmasti tilaisuuttaan näyttää osaamisensa myös korkeammalla sarjatasolla. Myös aiempien kausien riesana olleet turhat varoitukset jäivät viime kesänä Emekalta vähemmälle, ja keskittymisen pysyessä oikeissa asioissa ovat askelmerkit paikallaan seuraavalle tasolla nousemiseksi.

Emekan sopimus täydentää Viikinkien hyökkäysosastoa, jota johtaa jo viime kaudelta tutusti Joel Paatelainen. Emeka osoitti jo viime kesänä pystyvänsä paikkaamaan hyvin omilla vahvuuksillaan Paatelaista, joten nyt myös kakkosvaihtoehto omista riveistä on varmistettu.