Viikingit selvisi hienon Kakkosen B-lohkon voiton lisäksi kesän koitoksissa myös ensi vuoden Suomen Cupin lohkovaiheeseen. Palloliiton liittohallitus vahvisti lohkojaon maanantain kokouksessaan. Viikingit arvottiin C-lohkoon, jossa talvella pelaavat myös liigan kärkisijoista kamppailevat Ilves Tampereelta ja FC Lahti.

Viikinkien ja kovien liigaryhmien lisäksi C-lohkossa pelaavat liigasta tämän kauden lopuksi Ykköseen putoava JJK, Ykkösen keskikastin FC Haka ja Ykkösestä ensi kaudeksi Kakkoseen putoava GrIFK. GrIFK on maantieteellisesti lähin vastustaja ja saattaa hyvinkin tulla vastaan myös ensi kesän Kakkosen peleissä.

Cupin lohkojako kokonaisuudessaan:

A-lohko: RoPS, PS Kemi, KuPS, AC Oulu, AC Kajaani ja MuSa

B-lohko: VPS, SJK, KPV, FF Jaro, TPV ja PKKU

C-lohko: Ilves, FC Lahti, JJK, FC Haka, GrIFK ja Viikingit

D-lohko: HIFK, HJK, FC Honka, Gnistan, FC KTP ja PEPO

E-lohko: IFK Mariehamn, FC Inter, TPS, EIF, Klubi-04 ja FC Honka Akatemia

Kussakin lohkossa pelataan tammi-maaliskuun aikana yksinkertainen sarja, eli viisi kierrosta joilla jokainen kohtaa jokaisen kerran. Jokaisen lohkon voittaja pääsee suoraan pudotuspelivaiheeseen. Lisäksi pudotuspeleihin pääsee kolme joukkuetta, jotka ratkaistaan lohkokakkosten ja parhaan lohkokolmosen pelaamissa puolivälieräkarsintapareissa.

Pelisysteemi on siis melkoinen sillisalaatti, mutta ainakin kiinnostavia pelejä pitäisi talvelle riittää, sillä Ilves on europelijoukkue ja FC Lahtikin saattaa vielä selvitä ensi kesäksi Eurooppaan. FC Haka taas on suomalaisen jalkapallon kestomenestyjä ja noususpekulaatioissa aina mukana. Sekä JJK että GrIFK taas halunnevat ponnahtaa nopeasti takaisin vanhoille sarjatasoilleen. Näitä ryhmiä vastaan pärjätessään Viikingit osoittaisi heti, että myös ensi kesänä rikkaampia haastetaan tosissaan Kakkosen kärkisijoista.