Viikinkien valmistautuminen kevään ja kesän 2018 koitoksiin on täydessä käynnissä, ja ensimmäinen tilaisuus nähdä Idän punaisten talvikauden kehitysvaihe on jo sunnuntaina 10.12. kun Pallomyllyssä kohdataan harjoitusottelussa FC Espoo. Valmistautumista auttaa myös se, että taustaryhmä on saanut tärkeän vahvistuksen, kun joukkueen tueksi on saatu fysioterapeutti Peetu Lehmus.

Sunnuntain harjoitusotteluun edustusjoukkueen manageri Mika Forsman lupailee mukavia täkyjä niille kannattajille, jotka jaksavat paikalle sunnuntain myöhäisillan klo 21:00 alkavaan otteluun – ottelussa nähdään useita Idän punaisille näyttöjä antavia pelaajia. Joukossa on niin kiinnostavia paluumuuttajia kuin paikka ensi kauden edustukseen mielessä näyttöjä antavia nuoria lupauksia omien juniorien riveistä.

Uudeksi fysioterapeutiksi Viikinkien edustusjoukkueen taustalle saatu Peetu Lehmus puolestaan on siirtynyt monivuotisen jalkapallouran jälkeen fysioterapeutin tehtäviin ja fitness-urheiluun. Hän tuo tärkeän palasen Idän punaisten edustusjoukkueen taustalle ja auttaa Viikinki-pelaajia pysymään paremmassa kunnossa ja poissa sairastuvalta läpi tulevan kauden.