Viikinkien ensi kesän joukkueen rakentaminen lähestyy maaliaan hyvää vauhtia, vaikka eletään vasta helmikuun alkua. Tällä kertaa täydennystä saadaan keskikentän hyökkääville pelipaikoille, kun Idän punaisia jo muutaman vuoden edustanut Samir Bouroussi on kirjoittanut jatkosopimuksen. Bouroussi tuo Viikinkien keskustaan kaivattua pallollista taitoa.

Viime kesänä Bouroussi veti Viikinki-paidan ylleen cupissa ja Kakkosessa yhteensä 16 kertaa. Kauden ainoa osuma syntyi kotiotteluss NuPS:aa vastaan Viikinkien vakuuttavassa 5-1 -voitossa. Taitavan pelimiehen odotetaankin löytävän vielä lisää tehoja pelaamiseensa tulevalla kaudella, ja harjoituspelien perusteella meno on lupaavaa, sillä jo joulukuun harjoituspelissä FC Espoo sai kaivaa pallon kahdesti maalista Bouroussin viimeistelyiden jäljiltä.

Bouroussi on viihtynyt Viikinkien riveissä jo kaksi kautta ja edessä on nyt kolmas. SJK:n organisaatiosta Idän punaisiin saapunut Bouroussi on toistaiseksi pelannut tehokkaimmat kautensa SJK-reserviryhmä Kerho-07:n riveissä, mutta tulevana kesänä voisi olla hyvä tavoite ylittää Pohjanmaan-saavutukset ja ottaa hyökkäystehojenkin kannalta iso rooli tutussa Idän punaisten Kakkosen joukkueessa.