Viikingit saa keskikentälleen rutinoituneen vahvistuksen, kun aiemmin mm. FC Hakaa, AC Kajaania ja KTP:tä edustanut Quincy Osei liittyy Idän punaisten vahvuuden kaudelle 2019. Oseilla on takanaan yli 20 liigaottelua Hakan paidassa ja kymmeniä otteluita Ykkösen tasolta Kajaanin ja Kotkan vuosilta. Ghanan alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa Osei on pelannut viisi ottelua joukkueen karsiessa pääsystä vuoden 2012 olympialaisiin.

Osei on vahva, fyysinen taistelija, joka sopii hyvin Viikinkien suoraviivaiseen pelitapaan. Hän on vahva keskikentän kakkospallotaisteluissa ja riittävän liikkuva pelaamaan koko alueella boksista boksiin. Osei nähtiin Viikinki-paidassa jo GrIFK-pelissä, jossa mies pelasi toisen jakson keskikentän keskustassa Viikinkien viedessä ansaitun voiton.

Kaudella 2018 Osei esiinty KTP:n kokoonpanossa 18 kertaa iskien kaksi maalia Ykkösessä. Edellisellä kaudella Kakkosessa Osei edusti kotkalaisia yhdeksässä pelissä ja verkko heilui peräti viidesti. Myös maalintekopelotetta Osei siis tuo Viikinkien riveihin.