Viikingit on vahvistanut rivejään jälleen yhdellä pelaajalla, kun parissa edellisessä harjoituspelissä mukana ollut Nico Orenius on laittanut nimensä tulevan kesän sopimuspaperiin. Orenius on HIFK-taustainen, jo muutaman kauden verran kokemusta Kakkosen tasolta hankkinut pelimies, joka laajentaa Viikinkien vaihtoehtoja laidoilla. Viime kesänä mies hääri EsPa:n riveissä avauksen vakiomiehenä.

Orenius pystyy pelaamaan kentällä niin laitapuolustajan kuin keskikentän laiturinkin paikoilla. Mies on ehtinyt kartuttaa Kakkosen tasolla vyölleen jo kolmisenkymmentä ottelua, joista pääosa on pelattu kahdella viime kaudella EsPa:n riveissä. HIFK-pestin aikana mies ehti myös pikaiselle lainakomennukselle Kakkosen Gnistaniin, vaikkei HIFK tarjonnutkaan pelejä Ykkösen tasolla.

Oreniuksen sopimus tuo lisää tervettä kilpailua Viikinki-ryhmän laidoille. Monipuolinen ja luotettava pelimies on valmentajalle myös hyvä yleiskäyttöpalanen useaan erilaiseen rooliin kesän pitkän kauden edetessä. Luotettavana ja varmana suorittajana Oreniuksen voi heittää tarvittaessa kentälle tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Lisää sopimusuutisia odotettavissa jo pikapuoliin!