FC Viikingit on solminut jatkosopimuksia tulevalle kaudelle hyvällä tahdilla, ja nyt koossa olevaa, vahvaa ryhmää täydentää myös Nemanja Biga. Biga on Viikinkien oma kasvatti, joka on murtautunut isoon rooliin Kakkosen tasolla viimeisten kolmen kauden aikana. Sopimuksen myötä Viikinkien viime kauden ykköskokoonpano on muutamaa nimeä vaille sopinut jatkostaan punapaidassa, mikä osaltaan kertoo valmennuksen onnistumisesta ja pelaajien luottamuksesta nykyiseen organisaatioon.

Bigan vastuu Viikingeissä alkoi kasvaa putoamiseen johtaneella Ykkösen kaudella 2014, jolloin nuori mies pelasi Viikinki-edustuksen paidassa peräti 16 ottelua. Kakkosen tasolla kesällä 2015 Kalle Sorjan alaisuudessa oli edessä varsinainen läpimurto, kun Biga teki kauden aikana yhteensä seitsemän maalia cupissa ja Kakkosessa. Kesäksi 2016 Biga siirtyi Sorjan mukana FC Futuraan.

Porvoolaisten pudottua kesän lopuksi Kolmoseen hieman heikkomman kauden pelannut Biga teki kuitenkin paluun Idän punaisten paitaan, ja se kannatti. Biga teki laiturin paikalta viime kesän aikana cupissa ja Kakkosessa yhteensä kahdeksan maalia ja oli tärkeässä roolissa myös maalipaikkojen rakentelussa, sillä Viikinkien hyökkäykset nousivat usein laitojen kautta. Yhdessä Hussein Mohamedin kanssa Biga muodosti yhden sarjan hyökkäyssuuntaan vaarallisimmista laiturikaksikoista.

Biga on nopea ja taitava laitapelaaja, joka pyrkii usein laidaltaan murtautumaan maalintekotilaisuuksiin ja leikkaamaan keskustaan. Hän tuo Viikinkien peliin röyhkeyttä ja tervettä itsekkyyttä, ja pystyy tarpeen tullen pelaamaan laitahyökkääjän lisäksi myös laitapuolustajan paikalla, missä häntä usein juniorivaiheessa ja uran alkuvaiheessa Viikinki-edustuksessa nähtiinkin.