Viikingit on solminut tulevaksi kesäksi jatkosopimuksen Karim Jmaalin kanssa. Jmaali on nuori keskikenttäpelaaja, joka murtautui viime kesänä isoon rooliin Idän punaisten lohkovoittoon yltäneessä joukkueessa. Jmaali keräsi vyölleen viime kesänä 19 ottelua ja avasi myös maalitilinsä komealla osumalla Peimari Unitedin verkkoon.

Kesä 2017 oli Jmaalille toinen Viikinkien riveissä sen jälkeen, kun hän palasi muutaman kauden visiitiltä PK-35:n riveissä. Taustaa Idän punaisista on kuitenkin jo juniorivuosilta. Ensimmäinen kausi paluun jälkeen meni vielä varsin paljon A-junioriryhmän peleissä, mutta toisella kaudella nuori keskikenttäpelaaja kuului jo selvästi edustusjoukkueen pelaavaan ryhmään. Samanlaisen kehityksen jatkuessa tuleva kesä voi olla läpimurto myös tehojen valossa. Tehojen löytymisestä antoi hyviä merkkejä jo kahden maalin ilta viimeisimmässä harjoituspelissä Kiffeniä vastaan.

Jmaali pystyy kentällä pelaamaan joko hyökkäävän keskikentän tai hyökkääjän paikoilla. Hän on energinen ja liikkuva pelaaja, jolla riittää nopeutta ja tekniikkaa ohittaa vastustajansa yksi-yhtä-vastaan -tilanteissa. Hyvällä potkutekniikallaan Jmaali pystyy myös antamaan vaarallisia erikoistilanteita, joita on nähty paljon Viikinkien A-junioriryhmän peleissä. Vapaapotkusta verkko heilahti kerran myös harjoituspelissä Kiffeniä vastaan.