Viikinkien tulevan kauden keskikentän paletti on saanut roiman annoksen pallollista taitoa, erikoistilanneosaamista ja taistelua, kun Benjamin Thurling  on allekirjoittanut sopimuksen kesäksi 2018. Thurlingin veljeksistä nuorempi pelasi viime kesänä isossa roolissa keskikentän keskustassa suuressa osassa kauden otteluita, ja antoi kentällä olleessaan leijonanosan Idän punaisten erikoistilanteista. Nuorena pelaajana Thurlingin voi myös odottaa vielä ottavan askelia eteenpäin viime kauden hyvältä tasolta.

Benjamin Thurling iski viime kesän aikana kaksi maalia, ensimmäinen syntyi TPV-kotipelissä syyskuun alulla ja toinen syyskuun lopulla Nummelassa NuPS:n verkkoon. Thurling kävi myös pelaamassa muutamia A-junioreiden tärkeitä otteluita Slava Malakeevin SM-karsintapaikan napanneen miehistön riveissä, ja A-ryhmä voittikin kesällä kaikki kolme ottelua, joissa Thurling oli mukana.

Nuorempi Thurling on nyt pelannut Viikingeissä isossa roolissa kaksi kautta. Takana on nuoreksi pelaajaksi muutenkin mittava ura aikuisten tasolla, sillä jo PS Kemin riveissä otteluita Ykkösen tasolla kertyi vyölle useita, vaikka minuutit vielä pieniä olivatkin. Viime kesästä tutun joukkueen ja valmennuksen alaisuudessa on lupa odottaa, että mies pystyy muuttamaan yhä paremmin erinomaiset ominaisuutensa tehoiksi kentällä ja on iso osa tulevan kesän menestystä Hettarilla.