FC Viikinkien kausi 2017 ei ole vielä ohi, mutta ensimmäisiä jatkosopimuksia myös kaudelle 2018 on jo solmittu, ja tuoreimpana nimensä paperiin Idän punaisten kanssa laittoi tärkeää johtajuutta ja kokemusta takalinjoille tuova Teemu Honkaniemi. Honkaniemen lisäsi sopimus tulevalle kaudelle on Ville Varilalla ja Jesse Mutikaisella sekä joukolla nuoria Viikinki-kykyjä. Tämän hyvissä ajoin koossa olevan pohjan päälle on hyvä alkaa rakentaa joukkuetta myös ensi kesälle – kunhan ensin tiedetään, millä sarjatasolla silloin pelataan!

Kokeneen kolmikon lisäksi sopimus Idän punaisissa jatkuu nuoresta kaartista puolustuspään Joel Chydeniuksella, Riku Vuoripellolla ja Rasmus Rannalla, keskikentän Joonatan Parpalalla, Ayuub Abdilla ja Konsta Kestillä, hyökkääjä Aleksi Toralalla sekä maalivahti Aku Talkalla. Koko kaarti on esittänyt kuluneella kaudella hyviä otteita niin A-juniorien SM-karsintapaikan talvikaudelle hankkineessa junioriryhmässä kuin farmisopimuksen kautta Kolmosen Spartakinkin riveissä.

Toistaiseksi kukaan tämän kauden ryhmästä ei ole ilmoittanut jättävänsä Viikinkejä kauden jälkeen, joten ensi kauden joukkueen rungon voi hyvällä syyllä odottaa pysyvän melko ennallaan. Joukkuetta valmennusjohdon toiveiden mukaan kokoava manageri Mika Forsman kertoo kuitenkin saaneensa myös kiinnostavia yhteydenottoja mahdollisilta paluumuuttajilta.

Kuluneen kauden hyvät otteet ovat siis eduksi myös ensi talven pelaajamarkkinoiden alkaessa pyöriä, sillä eteenpäin pyrkivään ja hyvin valmennettuun ryhmään on imua. Jos Viikingit onnistuu vielä kauden viimeisissä peleissä nappaamaan paikan Suomen Cupin lohkovaiheeseen ja Kakkosen nousukarsintoihin, ei kiinnostus ole ainakaan vähenemään päin!