Viikinkien kärsittyä kauden toisen tappionsa Salon Palloilijoita vastaan päävalmentaja Alexander Baranov oli luonnollisesti pettynyt. Pelillisesti Baranov näki ottelussa ja varsinkin sen toisessa puoliajassa kuitenkin Idän punaisten kannalta hyvääkin.

– Tämä peli riitti tänään tähän tulokseen. Varsinkin toisella puoliajalla paransimme kuitenkin peliämme ja saimme luotua tarpeellisia paikkoja. Pallo oli pari kertaa rimassa ja muitakin paikkoja meillä oli. Pelasimme nopeammin niin kuin pitikin ja saimme vastahyökkäyksemme toimimaan. Se oli sellainen puoliaika, että olisi pitänyt… No, voi sanoa mitä vain, mutta tällä kertaa hävisimme.

Harmittavasti Viikingit joutui pakotettuihin vaihtoihin sekä ennen ottelua että ottelun aikanakin, mikä vähensi mahdollisuuksia reagoida ottelun aikana.

Joel Paatelaisen piti olla tänään avauskokoonpanossa, mutta hän sai pienen kolhun alkulämmittelyssä ja varotoimena päätettiin, ettei häntä kannata tänään peluuttaa. Hussein Mohamed taas sai ensimmäisellä puoliajalla kolauksen päähänsä ja vielä Bob Diasonamakin jouduttiin vaihtamaan huonon olon vuoksi.

Kierroksen lopputulokset siirsivät Viikingit taas takaa-ajajan rooliin kärkikamppailussa.

– MuSa voitti tänään ja SalPa meni meistä ohi, mutta erot ovat vielä pieniä ja pelejä jäljellä. Nyt koetamme saada muita kiinni.

Seuraavan kerran Viikingit pelaa lauantaina 12.8. Heteniityn kentällä. Silloin vieraaksi saapuu FC Espoo.