MyPa:n ja Viikinkien välisen ottelun tauottua lauantai-iltana Kouvolan Myllykoskella Idän punaisten päävalmentaja Alexander Baranov suhtautui omiensa tappioon tyynesti. Idän punaisilta nähtiin kelpo taistelu toisella jaksolla myllykoskelaisten mentyä ensimmäisellä jaksolla kahden maalin johtoon, ja taisteluilme tyydytti päävalmentajaa.

– Olen tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja taisteluun toisella jaksolla. Jäimme ensimmäisellä jaksolla kahden maalin taakse erikoistilanteiden seurauksena ja se pakotti meidät muuttamaan peliämme. Joukkue vastasikin hyvin ja onnistuimme kahden maalin tekemisessä, mutta valitettavasti vastustajakin onnistui kerran eikä kirimme riittänyt. Sellaista jalkapallo joskus on.

Erityisesti päävalmentajaa tyydytti se, että joukkue taisteli viimeiseen saakka pisteistä vaikka MyPa karkasi kahdestikin kahden maalin karkumatkalle.

– Lähdimme peliin hieman varovaisemmin, kuten usein vieraspeleissä. Kun MyPa pääsi tekemään kaksi maalia, toimme toisen hyökkääjän sisään. Haluan, että joukkueeni taistelee aina loppuun saakka pisteistä, ja tänään teimme niin. Hävitäkin voi joskus, kunhan ei luovu ilman taistelua – tappio ei ole ongelma.

Viikingit lähtee kääntämään kurssiaan taas voittojen suuntaan ensi viikon lauantaina 16.6. Silloin Idän punaisilla on vastassaan Heteniityn kotikentällä Mikkelin Palloilijat.