Viimeisissä peleissä omiensa otteita hieman kritisoinut päävalmentaja Alexander Baranov oli lauantain 3-0 -kotivoiton jälkeen varsin tyytyväinen näkemäänsä. Kolmen tehdyn maalin lisäksi TPV saatiin pidettyä hyvin pois tekopaikoilta ja välillä tällä kaudella nähty paniikki johtoasemaa puolustaessa vältettiin. Lopulta paremmasta ei paljon kysymstä jäänyt.

– Me pystyimme tänään hallitsemaan palloa paljon rauhallisemmin kuin edellisissä peleissä. Saimme ne tärkeät 4-5 syöttöä omille pallonhallintaa kohti eikä pelaaminen mennyt sellaiseksi pingikseksi kuin aiemmissa peleissä. Hyökkäyspäässä saimme aikaan mukavan määrän tilanteita.

Edellisten pelien jälkeen tavoite on ollut juuri parantaa pallonhallintaa, ja nyt päävalmentaja näki kentällä toivomiaan asioita.

– Paremman pallonhallinnan kautta saimme rauhoitettua peliämme ja pidettyä vastustajan pois vaarallisista vastaiskuista. Ei tämä vieläkään täydellistä peliä ollut, mutta harjoitellut asiat saatiin nyt näkyviin kentällä.

Lohkon kärkikamppailun kannalta harmillisesti niin SalPa kuin BK-46:kin voittivat omat ottelunsa. MuSa taas pelaa vasta sunnuntaina. Baranov haluaa keskittyä vain omiin peleihin.

– Meidän täytyy vain pelata loppuun asti ja voittaa joka ottelu. Sitä vaatii ammattimaisuuskin. Ehkä se riittää vielä johonkin tai sitten ei, joka tapauksessa lähdemme joka ottelusta voittoa hakemaan.

Seuraavan kerran Viikingit pelaa perjantaina 15.9. Tampereen Ratinassa, missä Idän punaiset kohtaa Tampere Unitedin.