Viikinkien ja JäPS:n vauhdikkaan ja jännittävän kamppailun tauottua lauantaina Järvenpäässä, päävalmentaja Alexander Baranov totesi, että saatuun sarjapisteeseen voi tällä kertaa olla tyytyväinen. Parannettavaa pelissä oli vielä paljon ja elekielestä voi päätellä, että vastustajan maalikin jäi päävalmentajaa hieman sapettamaan.

– Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, että saimme pisteen tänään tältä kentältä. Pelissämme oli paljon sellaista, mikä ei toiminut niin kuin olisimme halunneet. Lopussa vastustajalla oli aika kovakin paine meidän päässämme ja rankkari, joten pisteeseen täytyy olla tyytyväinen tapahtumien valossa.

Edellisessä PEPO-ottelussa Viikingit koki kärsineensä vääryyttä, kun maalivahti Denis Pervovia rikottin kulmapotkutilanteessa, josta PEPO siirtyi johtoon, eikä tuomaristo nähnyt tilannetta. Tänäänkin JäPS:n kulmapotkumaali kuumensi hieman tunteita Viikinkien riveissä. Päävalmentaja ei kuitenkaan lähtenyt maalista väittelemään.

– Se oli sellainen kuin oli. Tuomarit päättävät näissä tilanteissa ja me tyydymme siihen. Ei minulla ole valittamista siitä tai JäPS:n pelitavasta. Meidän pitää katsoa omaa peliämme ja miettiä, mikä meni pieleen.

Viikingit saa nyt hetken taukoa jolloin levätä ja harjoitella ennen seuraavaa kamppailua, sillä seuraava peli pelataan vasta 21.7. Silloin Viikingit saa Heteniityn kentälle vieraakseen FCV:n Vaajakoskelta.