Viikinkien Kakkosen kevätkierroksen tultua päätökseensä 2-1 -vierastappiolla sarjakärki PEPO:n kotikentällä, päävalmentaja Alexander Baranov harmitteli lopputulosta. Pelillisesti Viikingit oli vähintäänkin vastannut kärkijoukkueen asettamaan haasteeseen, mutta muutamat helpot virheet maksoivat liikaa ja niiden myötä peli lipui käsistä. Ensimmäinen maali herätti myös kysymyksiä, sillä tilanteessa Viikinki-maalivahti Denis Pervovia estettiin melko rajusti katkaisemasta keskitystä.

– Pelillisesti olen esitykseemme tyytyväinen. Mielestäni pelasimme hyvin emmekä jääneet kentällä vastustajasta, mutta on edelleenkin vaikea voittaa pelejä, jos päästää vastustajan kaksi maalia edelle. Toisessa maalissa meillä oli selvä virhe keskellä, mistä vastaisku lähti. Ensimmäisestä maalista on kuvakin, josta voi päätellä mitä siinä tapahtui.

Viikingit sai ottelun alulla pallonhallinnan ja pääsi määräämään pelin tempoa, mikä yllätti hieman valmentajaakin.

– Vastustaja lähti oikeastaan yllättävänkin varovasti peliin, me olimme alussa aktiivisempia ja pidimme palloa, mutta eihän sellaiseen alkuun voi olla tyytyväinen jonka jälkeen ollaan tapiolla 2-0. Yritimme taas hyvin loppuun saakka tasoitusta, mutta jäimme ilman. Voi sanoa, että peli oli hyvää mutta tulos huono.

Viikingit pelaa seuraavan kerran lauantaina 7.7. kun joukkue matkaa Järvenpäähän hakemaan revanssia JäPS:lle kärsitystä kotitappiosta.