FC Viikinkien päävalmentaja Alexander Baranov oli lohkon kärkikahinoihin noussutta MYPA:a vastaan voitetun kotikamppailun jälkeen odotetun iloinen. Oma joukkue pääsi taas voittojen ja maalien makuun ja taktisesti pelattiin onnistunut peli.

– Maalit ja voitto olivat meille tähän paikkaan erittäin tärkeitä. Saimme myös hyviä maalipaikkoja, joista on viime peleissä ollut hiukan pula. Meidän olisi ehkä pitänyt pystyä ratkaisemaan peli jostain niistä paikoista, joita meillä oli.

Taktisesti peli onnistui toiveiden mukaan.

Cico (Toure) on meillä kärjessä klassinen juokseva kärkipelaaja. Lähdimme käyttämään hänen nopeuttaan, ja hän oli erittäin vaarallinen alussa. Sitten jouduimme valitettavasti vaihtamaan sitä, miten pelaamme, koska samanlaista kärkipelaajaa ei ollut. Nemu (Nemanja Biga) ja Ville (Varila) saivat enemmän rooli taustalta juoksemisessa, ja se onnistui ainakin kohtalaisesti.

Seuraavan kerran Viikingit pelaa Heteniityn kentällä lauantaina 15.9., kun vastaan asettuu Pallokerho Keski-Uusimaa eli PKKU. Sitä ennen Viikingit vierailee Mikkelissä ja viikko taukoa pidetään maaotteluiden vuoksi.