Viikinkien päävalmentaja Alexander Baranov oli ottelun jälkeen varsin tyytyväisenä näkemäänsä, vaikka kehityskohteita luonnollisesti tässä vaiheessa kautta vielä riittää. Ottelu oli edennyt ennalta laaditun käsikirjoituksen mukaan ja kun oma pää vielä piti nollan, oli isot tavoitteet saavutettu.

– Lähdimme tähän peliin ikään kuin “vieraspelinä”, eli pelasimme aluksi varovaisemmin. Ensimmäisen ryhmän tehtävänä oli pitää nolla omassa päässä ja toinen ryhmä sai enemmän vapauksia hyökätä, kun se tuli kentälle. Peli myös meni suunnitelmien mukaan ja lopussa saimme prässättyä väsynyttä vastustajaa ja sitä kautta tuli voitto.

Kaikki ei kuitenkaan tyydyttänyt, ja tauolla Baranov antoi myös tiukkaa palautetta omilleen.

– Luovutimme ensimmäisellä jaksolla pallon liian herkästi pois ja pelistä tuli vähän kuin tennistä, juostiin edestakaisin. Emme voi antaa palloa niin helposti pois, kun olemme sen saaneet.

Ottelu oli myös viimeinen harjoituspeli ennen Suomen cupin lohkovaihetta. Baranov ei vielä halua paljastaa korttejaan Ilves-peliä ajatellen, mutta vakuuttaa että Viikingit lähtee tosissaan pelaamaan kovia vastustajia vastaan lohkossa.

– En voi kertoa mitä asioita tässä erityisesti siihen peliin harjoiteltiin, mutta sen voin sanoa, että Viikingit lähtee tosissaan lohkovaiheeseen. Me kunnioitamme tätä turnausta ja vastustajia. Tulemme pelaamaan hyvällä asenteella ja pyrimme myös menestymään lohkossamme.