Viikinkien ja NJS:n välisen kamppailun päätyttyä Idän punaisten komeaan voittoon 5-2 oli Viikinki-luotsi Alexander Baranov tyytyväinen. Vaikka omiin meni kaksi osumaa, loi Viikingit viiden maalin lisäksi tukun hyviä tekopaikkoja, ja kolmen maalin voittoa voi hyvinkin pitää ottelutapahtumien valossa ansaittuna. Myhäilemään pisti myös yläkerran onnistunut pelipaikkakokeilu, jonka myötä Julius Remes latoi hattutempun nurmijärveläisten verkkoon.

Baranov näki Viikinki-pelin rullanneen nyt sillä  tavalla kuin on toivottu pitkin kevättä ja alkukesää.

– Tänään onnistuimme pelaamaan sillä tavalla kuin pyrimme pelaamaan. Saimme aikaan paljon paikkoja ja voi sanoa, että lopputulos oli looginen seuraus siitä, mitä pelissä tapahtui. Totta kai pitää muistaa, että vastustajallakin on vaikutusta, mutta jos pystymme löytämään tasaisuuden ja pelaamaan näin hyvin muissakin peleissä, se lupaa hyvää.

Julius Remeksen hattutemppu sai Baranovin myhäilemään.

– Jullella (Remes) on taitoa ja hän pystyy ottamaan palloja hyvin haltuun. Siksi päätin kokeilla häntä ”valekymppinä”, ja tänään se onnistui erinomaisesti. Jullen lisäksi pitää muistaa myös Simon Thurling, joka syötti meille tänään neljä maalia.

NJS pääsi kahdesti rokottamaan Viikinkejä nopeista hyökkäyksistä. Päävalmentaja ei kuitenkaan päästettyjä maaleja liiemmin murehdi.

– Se on jalkapalloa. Kentällä on myös vastustaja ja joskus maaleja tulee. Kokonaisuutena pelimme oli hyvä ja onnistunut.

Seuraavan kerran Viikingit pelaa lauantaina 9.6. Silloin Idän punaiset matkustavat Myllykoskelle MyPa:n vieraaksi. Seuraava Heteniityn kotipeli on lauantaina 16.6. kun kylään saadaan MP Mikkelistä.