Viikinkien päävalmentaja Alexander Baranov oli KäPa-tasapelin jälkeen melko tyytyväinen saatuun pisteeseen ja Idän punaisilta nähtyyn esitykseen.

– Tässä vaiheessa kautta on tosi tärkeää, että pisteitä tulee. Se tuo itseluottamusta ja sitten on helpompi pelata. Piste vieraissa KäPalta on ihan hyvä tulos tässä vaiheessa.

Pelillisesti Baranov näkee Viikinkien esityksissä vielä kehitettävää.

– Ei meiltä kannata odottaa suuria yllätyksiä, pelaamme suoraviivaisesti ja hienostelematta. Peliä pitää kuitenkin vielä kehittää, sillä nyt pelaamme vielä välillä liian vaarallisesti. Pian pääsemme onneksi pelaamaan kunnon nurmella omaa peliämme.

KäPa-pelissä Viikingit joutui reagoimaan jäätyään takaa-ajoasemaan. Joukkue näytti jälleen henkistä voimaansa tulemalla takaa tasoihin.

– Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli vähän näennäistä alueellista hallintaa, mutta vastustajalla oli paljon erikoistilanteita. Toisen puoliskon alussa KäPa taas iski hyvin meihin kiinni ylempää ja sai meidät ongelmiin. Reagoimme siihen taktisella muutoksella. Se onneksi onnistui ja pystyimme tasoittamaan pelin.

Viikinkien kausi jatkuu jo keskiviikkona, kun Heteniityn kentälle saapuu SalPa.