Päävalmentaja Alexander Baranov oli tietysti keskiviikon FC Jazz -vieraspelin komean 0-4 -voiton jälkeen vieraspisteisiin ja omiensa esitykseen tyytyväinen. Parannettavaa löytyi ensimmäisellä puoliajalla hieman passivoituneesta pelistä, mutta toiselle puoliajalle tehdyt muutokset toivat haetun tuloksen.

Kuva: UrheiluSuomi.com

– Aloitimme pelin mielestäni taas vahvasti, mutta ensimmäisen maalin jälkeen meille kävi vähän kuten usein ennenkin tällä kaudella ja vetäydyimme liian alas suojelemaan johtoa. Jazz sai sen takia otetta pelistä. Toiselle puoliajalle teimme hiukan muutoksia keskialueen ryhmitykseemme. Saimme siihen ylivoiman ja sitä käyttämällä hallitsimme koko toisen puoliajan peliä miltei suvereenisti.

Puoliväliin ehtinyttä kautta Baranov katsoo toistaiseksi myös tyytyväisenä.

– Olemme mielestäni ansainneet asemamme tähän asti. Hävisimme vain yhden pelin ja siitäkin jäi hiukan jossiteltavaa. Pelimme on ollut suhtkoht hyvää. Tasaisia pelejähän nämä ovat olleet. Meillä on pari isompaa voittoa, mutta suurimmaksi osaksi pelit ovat olleet tiukkoja, eikä kukaan ole sarjassa ylivoimainen. Meillä on kurinalainen ja motivoitunut joukkue jonka kanssa on hyvä jatkaa loppukauteen.

Nousukamppailulle Baranov ei halua vielä liikaa ajatuksia uhrata.

– Me olemme urheilijoita ja yritämme tietysti parhaamme. Katsotaan sitten mihin se riittää.

Viikinkien seuraava ottelu on puolentoista viikon kuluttua lauantaina 22.7. kun joukkue matkustaa toistamiseen Poriin. Silloin vastassa on kuitenkin kärkikamppailussa Viikinkien kanssa oleva MuSa.