Viikinkien napattua keskiviikkoiltana kahden tappion jälkeen 3-2 -voiton joensuulaisvierailija JIPPO:sta, oli päävalmentaja Alexander Baranov luonnollisesti pisteisiin ja voittoon tyytyväinen. Huolta aiheuttaa kuitenkin edelleen se, että puolustuspäässä on tilkittävää.

– Meillä oli tähän peliin hiukan edellisistä peleistä poikkeva lähestymistapa, koska edellisten pelien jälkeen halusimme huolehtia puolustuspäästä ja siitä, ettei maaleja tehtäisi meitä vastaan niin paljon. Kuitenkin päästimme taas kaksi maalia. Jäimme lopussa hiukan liian alas makaamaan, kun meidän olisi pitänyt pystyä myös nostamaan peliä pois omalta maaliltamme.

Vaikka loppu menikin tiukaksi, oli voittopelin kokonaiskuva Baranovin mukaan kuitenkin positiivinen.

– Kokonaisuutena olen peliin melko tyytyväinen. Pystyimme tekemään kolme maalia ja olemme edelleenkin sarjassa eniten maaleja tehnyt joukkue. Hyökkääminen ja maalinteko siis toimii. Puolustuspään vaikeutemme kertovat myös siitä, miten hyvä taso Kakkosessa on. Vastustajamme osaavat pelata eikä heitä ole helppo pitää pois paikoista. Tällä tasolla mitään ei saa helpolla.

Viikinkien kausi jatkuu lauantaina 30.6. vieraspelillä Lappeenrannassa PEPO:n kotikentällä. Seuraavan kerran Heteniityn kotikentällä pelataan vasta kuukauden päästä 21.7. kun vieraaksi saapuu FCV.