Viikinkien päävalmentaja Alexander Baranov oli ottelun jälkeen ymmärrettävästi pettynyt. Olihan takana Suomen cupin lohkovaiheen heikoin esitys Viikingeiltä. Lupauksia herättäneen Ilves-pelin ja hienon tasapelin tuoneen Lahti-pelin jälkeen runsasnumeroinen tappio vieraskentällä FC Hakalle oli ymmärrettävästi pettymys.

– Kaikilla osa-alueilla jäi parannettavaa. Puolustuksessa, keskikentällä ja hyökkäyksessä. Pelasimme liian hitaasti, hävisimme kaksinkamppailut ja menetimme palloja tyhmästi. Lahti-pelin jälkeen olin tyytyväinen kun pelasimme kurinalaisesti ja teimme kentällä sovittuja asioita. En tiedä mitä nyt oli tapahtunut.

Peli pelattiin melko hyisissä olosuhteissa ulkokentällä Valkeakosken pienikokoisella Saharan tekonurmella. Baranov ei kuitenkaan suostu laittamaan mitään olosuhteiden piikkiin.

– Treenaamme jatkuvasti myös ulkona ja kenttä on molemmille joukkueille sama. En voi selittää mitään olosuhteilla. Olimme juuri sen verran huonompia kuin tulos näyttää. Tämä oli tasomme tällä hetkellä ja on ihan terveellistä nähdä se konkreettisesti.

Seuraava Suomen cupin lohkovaiheen peli on ensi viikon lauantaina 17.2. kun Talin jalkapallohalliin Viikinkien vieraaksi saapuu JJK Jyväskylästä.