Viikinkien päävalmentaja Alexander Baranov oli kauden päätösottelun jälkeen luonnollisestikin omiensa otteisiin tyytyväinen Kakkosen A-lohkon kärkikamppailussa vielä mukana olleen PEPO:n kaaduttua Heteniityn kentällä hyvän peliesityksen jälkeen lukemin 1-0. Päävalmentaja näki, että tämän kauden Viikinki-ryhmällä on jatkossa enemmänkin annettavaa kuin tällä kaudella nähtiin.

– Olen tietenkin tyytyväinen. Olimme tänään kentällä ainakin yhtä hyviä tai parempia kuin vastustaja ja halusimme voittaa loppuun asti. Joukkue näytti parissa viimeisessä pelissä, että vaikkei meillä ollut enää paljon voitettavaa ja motivaatio ei siksi ollut parhaimmillaan, me taistelemme loppuun asti ja meillä on tarpeeksi osaamista tässä sarjassa pelaamiseen. Joukkue näytti, että sillä on tulevaisuutta ja se voisi jatkossa pystyä vielä parempaan.

Kausi kokonaisuutena oli Viikingeille jonkinasteinen pettymys, ja päävalmentaja toteaa, että analyysin aika on myöhemmin.

– Totta kai pitää miettiä miksi kausi meni niin kuin meni. Minusta olisimme voineet pystyä parempaankin. Asiat pitää käydä huolella ja rauhassa läpi ja miettiä mitä pitää tehdä jatkossa.

Omaa jatkoaan päävalmentaja ei vielä halua pohtia.

– Meillä on vielä kautta jäljellä Kolmosessa. Sopimukseni jatkuu kauden loppuun ja jatkoa mietitään kun kausi on ohi. Ei kannata jakaa keskittymistä tässä vaiheessa moneen asiaan vaan keskitytään viimeisiin peleihin ja sitten on kokonaisharkinnan aika.