Viikinkien kausi on edustusjoukkueen lisäksi päättynyt hienosti myös A-juniorien puolella. Jo aiemmin paikkansa talven SM-karsinnassa varmistanut A-junioriryhmä otti viimeisessä ottelussaan selvän 0-3 -voiton Itä-Helsingin paikallisvastustaja KontU:sta. Voitto tuli kontulalaisten kotikentällä, ja sen myötä Idän punaisten junioriryhmä nousi koko lohkon voittoon.

Viikinkien maalit KontU:a vastaan iskivät pitkin syksyä tehokkaina häärineet Aziz Jmaali, Lauri Liuhanen ja Kambiz Kouhestani. Jmaali avasi maalinteon jo ottelun 18. minuutilla, ja Liuhasen ja Kouhestanin osumat ratkaisivat pelin 63. ja 67. peliminuuteilla. Kahden pikamaalin jälkeen kontulalaisilla ei enää usko riittänyt taisteluun, ja Idän punaiset sai lasketella voittoon.

Viikinkien A-ryhmän syksyn hienoutta korostaa se, että sarjassa taakse jäivät Viikingeiltä heikommin sujuneelta kevään kierrokselta bonuspisteitä mukaansa saaneet Honka ja HJK, eli Viikingit oli lopulta selvällä erolla syksyn paras ryhmä. Slava Malakeevin opit tarttuivat hyvin, ja nuoret Viikingit pelasivat syksyn paitsi menestyksestä myös näyttävää jalkapalloa, ja edustusjoukkueen valmennuksella on varmasti muutama nimi nuorten ryhmästä kirjoitettuna isolla papereihinsa tulevaa kautta ajatellen.